Tot cuina!

Benvinguts al blog. :)

viernes, 15 de octubre de 2010

Bunyols de poma amb natilla.

 
 Receta que mescla dos postres tradicional i que fan  un conjunt irresistible! És un postre italiá.


Ingredients que necesites:                                      Per la pasta:

      -     4 pomes.                                                                 – 50gr de sucre.                                                    
-         Oli de gust suau per fregir.                                     – 2 ous.
-         Sucre en pols.                                                          – 150 cc de llet.
-         Natilles.                                                                   – Un pessic de sal.
-         Canyella en pols.                                                     1 sobre de llevadura en pols.
-         2 copes d’anís.                                                         – 150 gr de ferina.                                          
-         2 copes de sucre.


Com preparar-ho:

1er. Tea i pela les pomes en bossins no molt grans.
2n. Mescla-les amb el sucre i l’anís.
3er. Ara fes la massa Mescla la sucre, la farina i el sobre de llevadura. Un pic tenir-lo
       ben mesclat, li afegim sa llet i mesclam, fins que es quedi sense frums.
4rt. Possa’li una micona de sal i els ous, a continuació mescla-ho tot molt bé.
5è. Introdueix molt d’oli dins una pella, pasa els bossins de poma per la pasta i  
      sefregeix-los fins que es dorin. Cuan ja estiguin possa-los damunt un paper de cuina
      perquè es llevi l’oli sobrant.
6è. Serveix-los acompanyats amb natilles dins una palangana.
7è. Fica-los dins sa gelera fins que estiguin ben frets i cobreix-los amb un poc de sucre
      en pols i canyella.


No hay comentarios:

Publicar un comentario