Receta que mescla dos postres tradicional i que fan un conjunt irresistible! És un postre italiá.
Ingredients que necesites: Per la pasta:
- 4 pomes. – 50gr de sucre.
- Oli de gust suau per fregir. – 2 ous.
- Sucre en pols. – 150 cc de llet.
- Natilles. – Un pessic de sal.
- Canyella en pols. – 1 sobre de llevadura en pols.
- 2 copes d’anís. – 150 gr de ferina.
- 2 copes de sucre.
Com preparar-ho:
1er. Tea i pela les pomes en bossins no molt grans.
2n. Mescla-les amb el sucre i l’anís.
3er. Ara fes la massa Mescla la sucre, la farina i el sobre de llevadura. Un pic tenir-lo
ben mesclat, li afegim sa llet i mesclam, fins que es quedi sense frums.
4rt. Possa’li una micona de sal i els ous, a continuació mescla-ho tot molt bé.
5è. Introdueix molt d’oli dins una pella, pasa els bossins de poma per la pasta i
sefregeix-los fins que es dorin. Cuan ja estiguin possa-los damunt un paper de cuina
perquè es llevi l’oli sobrant.
6è. Serveix-los acompanyats amb natilles dins una palangana.
7è. Fica-los dins sa gelera fins que estiguin ben frets i cobreix-los amb un poc de sucre
en pols i canyella.
No hay comentarios:
Publicar un comentario