Tot cuina!

Benvinguts al blog. :)

viernes, 1 de octubre de 2010

TUMBET

Ingredients:

-         Caravassó
-         Albergini.
-         Patata
-         Salsa de tomàtiga.
-         Prebe vermell.
-         Pots elegir en fer-lo de peix o bistec de pollastre/porc.


Pasos a seguir per cuinar-lo:
1r.  Es talla amb rodanxes la patata, el carabessí i l’albarginia.
2n.  Es fregeix les patates i es prebe vermell, es rebossen el    
      peix, en cas de que sigui bistec es torra.
3er. Despres es torren el carabassí i l’albaginia.
4rt. Es sofregeix la salsa de tomàtiga.
5è. Es va colocant per capes proporcionades amb tots els        
      ingredients.                                                
6è. Tot es cobreix  amb salsa de tomàtiga.
7è. Finalment es coloca dedins d’una greixonera i se fregeix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario