Tot cuina!

Benvinguts al blog. :)

lunes, 25 de octubre de 2010

FLoretes de salmó.

                                          "Per picar"



Ingredients:
• 1 paquet de 100 g de salmó fumat.
• Una capsa de vols-au-vent de dotze unitats.
• Formatge d’untar (tipus philadelphia o similar)
• Maionesa
• ½ llimona
• 1 ou bullit

 Preparació:

1.- Mesclar dins d’una tassa dues cullerades soperes de formatge amb una de   
     maionesa.
2.- Afegir-hi el suc de mitja llimona i un poc de sal i pebre bo.
3.- Preparar els talls de salmó en forma de dotze rectangles més o menys   
     regulars i untar-los amb una capa d’uns tres mil·límetres de la mescla de
     formatge preparada abans.
4.- Cargolar cada tallada de salmó amb la mescla de formatge a l’interior i
     col·locar-la dins del seu vol-au-vent de manera que quedi com s’indica a la
     fotografia.
5.- Ratllar l’ou bullit i disposar-lo sobre les floretes com a element decoratiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario