Ingredients:
• 1 paquet de 100 g de salmó fumat.
• Una capsa de vols-au-vent de dotze unitats.
• Formatge d’untar (tipus philadelphia o similar)
• Maionesa
• ½ llimona
• 1 ou bullit
• 1 paquet de 100 g de salmó fumat.
• Una capsa de vols-au-vent de dotze unitats.
• Formatge d’untar (tipus philadelphia o similar)
• Maionesa
• ½ llimona
• 1 ou bullit
1.- Mesclar dins d’una tassa dues cullerades soperes de formatge amb una de
maionesa.
2.- Afegir-hi el suc de mitja llimona i un poc de sal i pebre bo.
3.- Preparar els talls de salmó en forma de dotze rectangles més o menys
2.- Afegir-hi el suc de mitja llimona i un poc de sal i pebre bo.
3.- Preparar els talls de salmó en forma de dotze rectangles més o menys
regulars i untar-los amb una capa d’uns tres mil·límetres de la mescla de
formatge preparada abans.
4.- Cargolar cada tallada de salmó amb la mescla de formatge a l’interior i
4.- Cargolar cada tallada de salmó amb la mescla de formatge a l’interior i
col·locar-la dins del seu vol-au-vent de manera que quedi com s’indica a la
fotografia.
5.- Ratllar l’ou bullit i disposar-lo sobre les floretes com a element decoratiu.
5.- Ratllar l’ou bullit i disposar-lo sobre les floretes com a element decoratiu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario